Pranic Healing

 

Pranic healing bij Iona
Pranic healing bij Yoga met Iona in Amsterdam Buitenveldert

Hoe Pranic Healing werkt

Kom je maar niet van je pijn af?
Wil je af van stress- of burn-outklachten?
Zit je niet lekker in je vel en wil je je gelukkig voelen?
Pranic healing kan je helpen om van je fysieke, emotionele, mentale klachten af te komen.
Maar ook als je meer energie wil en je je lekker wilt voelen, kan je voor één of meerdere sessies komen.


Wat is pranic healing?
Pranic healing bestaat uit 2 woorden: Prana, dat levensenergie betekent en Healing genezen. Het is een therapie die levensenergie gebruikt om een groot aantal psychologische en fysieke klachten te genezen. De methode gaat ervan uit dat deze levensenergie je lichaam vitaal houdt en het zelf-herstellende vermogen stimuleert. Pranic healing onderscheidt zich van andere healing methodes doordat het gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. De grondlegger, Master Choa Kok Sui, was zelf een chemisch ingenieur en wetenschapper. Wil je meer weten, kijk op deze website van Global Pranic Healing.

Hoe werkt het?
Ons lichaam bestaat uit een fysieke zichtbare lichaam èn een energielichaam (aura). Het kan zijn dat het energielichaam vervuild raakt door bijvoorbeeld stress of intens verdriet. Gebeurt dit gedurende een langere periode, dan kan deze vervuiling zich uiten in lichamelijke klachten.
Met Pranic Healing wordt het energielichaam schoongemaakt en krijgt het frisse levensenergie ervoor in de plaats. De klachten verminderen of verdwijnen. Het lichaam herstelt sneller en je voelt je beter. Bekijk het introductiefilmpje (Engels).

Hoe ziet een behandeling er uit?
Tijdens een intakegesprek geef je aan wat je klachten zijn. Daarna scannen we de aura en de energiecentra in je lichaam (chakra’s) met de handen om te kijken waar er een energietekort of -overschot zit. We doen bij iedere sessie een algehele schoonmaak van de aura en behandelen specifieke plekken of de chakra’s. Wanneer het nodig is spreken we vervolgbehandelingen met je af.

Je lichaam wordt tijdens de gehele sessie niet aangeraakt en je mag tijdens de behandeling zitten of liggen.

Behandelingen

Intake

De eerste keer gaan we in gesprek over de klacht. We kijken welk behandeltraject er nodig is en je krijgt een eerste behandeling. Bij lichte klachten volstaat doorgaans 1 sessie. In totaal duurt dit 1 uur.

Kosten: €40,-

Vervolgconsult

Afhankelijk van de klacht is er één of een aantal sessies nodig. Een vervolgsessie ongeveer een uur.
Mocht je inkomen niet toereikend zijn, dan kunnen we een passende vergoeding afspreken.

Kosten: €60,- per uur

Consult op afstand

Soms kan je niet naar de praktijk komen.
Dan is pranic healing op afstand een uitkomst. We hebben contact via telefoon of Skype.
Afhankelijk van de klacht duurt een sessie ongeveer 1 uur.

Kosten: €50,- per uur

Belangrijk om te weten

Met name voor zwaardere klachten werkt Pranic Healing als een aanvullende methode op de reguliere behandeltrajecten. Het is de bedoeling dat je je medicijnen blijft slikken en de consulten bij bijvoorbeeld de arts of psycholoog blijft bezoeken totdat ze anders beslissen.
Pranic healers mogen geen medische diagnoses stellen en medicijnen voorschrijven. De Pranic healer is geen arts, maar een arts kan wel een Pranic healer zijn.   
Ben je gezond, kan je je concentreren en ben je open-minded, dan kan jij ook Pranic healing leren. Je hoeft niet paranormaal begaafd te zijn. Het enige dat je nodig hebt na de cursus is de discipline om te oefenen en de technieken te bestuderen. Cursussen kan je volgen bij je dichtsbijzijnde Pranic Healing Centrum. 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter voor het maken van een afspraak.
Of neem contact op via info@yogametiona.nl