Wie is Iona?

Mijn naam is Iona Susanto, en naast mijn werk op de afdeling personeelszaken bij een woningstichting heb ik als hobby dans en yoga. Sinds 2007 beoefen ik yoga bij verschillende sportscholen en in 2014 besloot ik om een yogadocentenopleiding te volgen. Ik wilde weten waarom ik mij goed voelde bij yoga en ik was nieuwsgierig naar de filosofische achtergrond ervan. Bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos  in Amsterdam volgde ik de opleiding tot Vinyasa Yogadocent. In maart 2015 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Het oefenen in les geven tijdens de opleiding vond ik zo leuk, dat ik een eigen yogapraktijk in mijn huis wilde beginnen. Yoga met Iona was geboren!

Omdat ik ook yogales wilde geven aan kinderen, volgde ik de opleiding Kinderyoga bij Jip en Jan van Helen Purperhart. Deze heb ik in mei 2015 afgerond. Ik heb een sociaal pedagogische achtergrond en heb een aantal jaren mogen werken als kinderwerker in een wijkcentrum in Amsterdam en als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang op diverse locaties in Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast heb ik 2 jonge kinderen waar ik ook graag yoga-oefeningen en -spelletjes mee doe.

Verder heb ik sinds 2012 meditatietrainingen gevolgd bij Mark Teijgeler (ABC van Meditatie) en bij het Sri Chinmoy Centrum om mijn yogabeoefening te verdiepen. Door dagelijks te mediteren voel ik me kalm maar ook sterk. Dit gevoel zou ik graag met anderen willen delen.

Sinds april 2015 ben ik Yoga met Iona begonnen in mijn eigen huis. Graag bied ik yogalessen en meditatieavonden kleinschalig en laagdrempelig aan, waar aandacht en plezier centraal staan. Ik wil een veilige omgeving voor je creëren waar je kan groeien en waar je sterker kan worden, zowel persoonlijk als lichamelijk.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden. Kom je meedoen?

 

 

Gastenboek

Laat een bericht achter in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.214.184.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Anna
Sinds meer dan een jaar volg ik lessen (vinyasa yoga) bij Iona - het is fantastisch! De lessen zijn altijd goed voorbereid en omdat de groepen klein zijn is er altijd aandacht voor alle deelnemers; alle oefeningen kunnen aangepast worden aan het individuele niveau. De sfeer is erg fijn en ontspannen. Een aanrader!
Herly Herawaty
Ik ben nu bijna 2 jaar de les gevolgd. Wat een lekker gevoel als bij haar les gehad heb. Ik volg yoga vanaf de eerste dag Iona begonnen met de les. Zij heeft echt talent en geeft ook persoonlijk aandacht, ik wil niet meer bij een ander. Zelf ben ik ook lid van een Sportschool. Daar ook elke dag Yogales in verschillende niveau, maar Iona is de beste goeroe, succes Iona. Bedankt voor alle aandacht. Ik wil niet missen, ondanks de afstand van mijn huis, ben ik loyaal om elke week maandagochtend aanwezig te zijn.
annelies
Maandag 7 maart kwam Iona weer bij ons in de klas om een yoga les te geven. Dit keer was het thema het weer. Wij hebben in een eerste les geleerd over magnetenvoeten en hoe je kan letten op je ademhaling en een pizza massage. Sindsdien beginnen we elke ochtend met een pizza massage. Een mooie rustige start van de dag. Vandaag leerden we een weer-massage. Die hebben we vanaf de dinsdag in de klas toegepast. Juf hoe kan u dat zo goed onthouden? Ja juf heeft goed op Iona gelet op maandag 🙂 We leerden ook opnieuw oefeningen met onze adem. Kinderen waren erg enthousiast en kijken uit naar de volgende keer dat Iona weer komt. Benieuwd wat we dan leren! Juf Annelies van groep 4 van BredeSchool Omnibus uit Amstelveen
micha
Elke dinsdagavond train ik bij Iona en na de les voel ik me altijd als herboren. De lessen bij yogametiona zijn zeker een aanrader voor een ieder die een druk bestaan heeft.